Bereikbaar

Ik werk op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch, per e-mail, via WhatsApp of door een afspraak aan te vragen via de website. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van uw afspraak.

Heb je vragen of opmerkingen of wil je informatie over een behandeling of product? Dan kan dit ook telefonisch, per e-mail, via WhatsApp of door het contactformulier in te vullen.

Let op! Wanneer ik je telefonische oproep niet kan beantwoorden, kun je je naam en telefoonnummer inspreken. Je wordt dan z.s.m. teruggebeld, in ieder geval binnen 24 uur.

Cadeaubon en producten afhalen

Wil je een verzorgingsproduct of cadeaubon halen zonder dat je een afspraak hebt? Deze kan je bestellen via de WhatsApp winkel, ‎volg deze link om de catalogus te bekijken in WhatsApp: er zal dan contact met je opgenomen worden over het moment van afhalen.

Cadeaubon; deze is vanaf de aankoop een jaar geldig en inwisselbaar voor elke behandeling en/of huidverzorgingsproducten.
Aandachtspunt: op dit moment heb ik een fijne volle agenda en om die reden verkoop ik tijdelijk geen cadeaubonnen die ingewisseld kunnen worden voor een gezichtsbehandeling. Ik kan nl niet overzien wanneer ik mensen kan inplannen die een bon hebben ontvangen.

Huisregels afspraken

Indien je e-mail adres bekend is ontvang je 3 dagen voor de geplande afspraak via de e-mail een afspraak herinnering. Deze e-mail met afspraakherinnering is een service van Huidverzorgingsstudio Jacqueline. De mail kan natuurlijk in de spam box komen of je niet bereiken als jouw mailbox vol zit of er kan een storing zijn. Aan deze e-mail service kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de geplande afspraak!

Als je afspraak niet door kan gaan, geef dit dan zo snel mogelijk door. Er kan dan iemand anders in jouw plaats komen. Voor afspraken die minimaal 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden geen kosten in rekening gebracht. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, ben ik genoodzaakt om voor 50% bij jou in rekening te brengen.