Medex Purus Acne

2

Medex Purus Acne

“Voel je zekerder met een gave huid!”

Een belangrijke stap vooruit in de behandeling van acne is de Purus Behandelingsmethode. Deze methode is mild en natuurlijk. Zij is gebaseerd op zuivering. Jouw huid blijft zodoende intact. Ook droogt je huid niet uit, hoewel bij een hele vette huid enigszins uitdrogen soms wel is gewenst, in dat geval zullen wij daar naar toe werken.

Hoe werken wij en wat kan je verwachten
Als je een afspraak maakt ontvang je van ons een intake-formulier. Bij je eerste bezoek nemen we dit samen met je door en bekijken we hoe je huid eruit ziet en zullen naar aanleiding daarvan vertellen hoe we te werk gaan. Ons doel is om de acne zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Voor een optimaal resultaat verwachten we wel dat onze adviezen opgevolgd worden. De samenwerking tussen jou en ons geeft het beste resultaat.
Je zal van ons een huid- en voedingsadvies ontvangen. De behandeling die wij jou geven zal je huid zeker goed doen, toch is het totaalplaatje van leefstijl, voeding en verzorging heel belangrijk voor een optimaal resultaat.

Leefstijl
Een gezonde leefstijl bestaat uit gezond eten, voldoende bewegen, een juiste balans tussen ontspanning en school/werk, genoeg daglicht, een goede nachtrust en als laatste maar zeker niet onbelangrijk een goede lichaamsverzorging.

Uiterlijke verzorging
Reinigen van de huid is heel belangrijk om te zorgen dat je huid schoon blijft. Bacteriën krijgen dan minder kans om zich op te hopen en dan zullen ook de ontstekingen afnemen. De behandeling in de salon is vooral gericht op het reinigen van je huid en voor thuisgebruik zullen wij je ook de producten adviseren welke geschikt zijn voor jouw huid.

Wat je erin stopt wordt zichtbaar op de huid!

Voeding kan een negatieve invloed Acne hebben, bepaalde voeding kan Acne verergeren.
o          Suiker voedt ontstekingen > vermijd dus producten waarin veel suiker verwerkt zit.
o          Schrap melk en melkproducten (vanwege de groeihormonen die hierin zitten) en varkensvlees uit je menu.
o          Pas op met het eten van voeding met een hoge glycemische index. De glycemische index (GL) is een maat om aan te geven hoe snel koolhydraten in de darm worden verteerd en als glucose (suiker!) in het bloed worden opgenomen. Google maar eens en je zal er veel over vinden.

Voeding kan een positieve invloed hebben op Acne.
o          Eet voldoende vezels, goede vetten (omega 3 en teunisbloemolie) en eiwitten, onder andere kip, vis, peulvruchten, ongebrande noten, eieren, gember, kurkuma, groene groenten.

Voedingssupplementen
We hebben gemerkt dat er nog een beter resultaat wordt gekregen als de voeding wordt aangepast én tekorten worden aangevuld door middel van supplementen. De combinatie van juiste voeding en supplementen zal je huid gaan verbeteren.

Acne onder controle
Als acne onder controle is, is onderhoud net zo belangrijk. Dit geldt voor de binnen- én buitenkant. Je wilt natuurlijk dat je huid mooi gaaf blijft!

Vergoeding via zorgverzekeraar
De specialisatie Acne hebben we laten registeren bij de ANBOS, zodat het mogelijk is om voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar in aanmerking te komen.

Deze behandeling is alleen te boeken in combinatie met de geadviseerde huidverzorging voor thuis.

Stappenplan

  • Huidanalyse
  • Reiniging gezicht
  • Dieptereiniging
  • Ontstekingen ledigen, en mee-eters verwijderen
  • Peeling
  • Masker
  • Stoelmassage
  • Dag- of nachtverzorging

Tijdsduur: ca. 65 minuten
Prijs: € 54,00
Prijs inclusief epileren: € 60,00

 

Reserveren >

Behandelingen