Kennismakings-behandeling

Huidanalyse

Kennismakings-behandeling

We hebben verschillende behandelingen, technieken en producten en niet iedere behandeling is geschikt voor jouw huid. Geen huid is hetzelfde en jouw huid vraagt dan ook om een behandeling die speciaal op jouw huid is afgestemd én het juiste productadvies voor thuis. Het is fijn om vooraf te weten wat jij wilt gaan bereiken, zodat we samen kunnen bekijken en bespreken wat bij jouw huid past hoe we samen je huid in optimale conditie kunnen brengen en houden. Geen huid is hetzelfde en jouw huid vraagt dan ook om een behandeling die speciaal op jouw huid is afgestemd én het juiste productadvies voor thuis.

Hiervoor nemen we plaats aan de intaketafel voor een huidanalyse en adviesgesprek. Tijdens dit gesprek vul je het huidanalyse formulier in en aan de hand daarvan zullen we je vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw wensen. Tevens maken we een huidanalyse door middel van foto’s met een professioneel huidanalyse apparaat; de LightSkin. Hiermee is het mogelijk om een meting te maken van: fijne en grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, huidtextuur, pigmentatie, zonschade, gevoelige gebieden en vochtgehalte.
Des te meer inzicht in de conditie van je huid, des te beter we kunnen beoordelen welke behandeling(en) en producten op dat moment voor jouw de beste keuze zijn.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat we een samenwerking creëren. Wij kennen jouw wensen en hebben je vragen beantwoord. Wij kunnen je de beste behandeling geven en jij kent de stappen die je thuis kunt gaan nemen om het resultaat van de behandeling vast te houden.

Stappenplan

  • Huidanalyse en adviesgesprek
  • Huidscan met de LightSkin
  • Huidverzorgingsadvies
  • Advies productgebruik
  • Genieten van één van de huidverbeterende behandelingen welke op dat moment het beste bij jouw huid passen

Tijdsduur: ca. 90 minuten
Prijs: één van de huidverbeterende behandelingen welke op dat moment het beste bij jouw huid passen

Reserveren >

Behandelingen