Huidanalyse – Huidadvies

LightSkin02png

Huidanalyse – Huidadvies

Een professionele en nauwkeurige huidanalyse vormt de basis voor een optimaal resultaat!

~ vanaf oktober 2020 ~

Wij starten de gezichtsbehandelingen door eerst samen plaats te nemen aan de intaketafel voor een Huidanalyse & adviesgesprek. Tijdens dit gesprek vul je het Huidanalyse formulier in en aan de hand daarvan zullen we je vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw wensen. We hebben verschillende behandelingen, technieken en producten en niet iedere behandeling is geschikt voor jouw huid. Het is fijn om vooraf te weten wat jij wilt gaan bereiken, zodat we samen kunnen bekijken en bespreken wat bij jouw huid past en hoe we samen je huid in optimale conditie kunnen brengen en houden. Geen huid is hetzelfde en jouw huid vraagt dan ook om een behandeling die speciaal op jouw huid is afgestemd én het juiste productadvies voor thuis.

Kom je voor resultaat én ontspanning, dan maken we tevens elke drie maanden een nieuwe analyse d.m.v. foto’s met een professioneel huidanalyse apparaat; de de LightSkin. Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd, soms al voordat ze met het blote oog zichtbaar zijn geworden.  Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van: fijne & grove poriën, fijne lijntjes & rimpels, huidtextuur, pigmentatie, zonschade, gevoelige gebieden en vochtgehalte. Des te meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter we kunnen beoordelen welke behandeling(en) en producten op dat moment voor jouw de beste optie zijn.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat we een samenwerking creëren. Wij kennen jouw wensen en hebben je vragen beantwoord. Wij kunnen je de beste behandeling geven en jij kent de stappen die je thuis kunt gaan nemen om het resultaat van de behandeling vast te houden.

Tijdsduur: ca. 20 minuten
Prijs: € 25,00

De kosten van de huidanalyse met de LightSkin worden in mindering gebracht wanneer je start met de geadviseerde producten voor thuis en bij het boeken van een huidverbeterende behandeling.

Reserveren >

Behandelingen