Detox & Huidadvies

Afbeelding_C&R Kit + FruitCleanse & Revitalise Kit

11-daags body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

Zorgt voor een grondige reiniging van uw lichaam, geeft nieuwe energie, 3 -5 kg gewichtsverlies, een stralende huid en stimuleert de stofwisseling.

Bent u benieuwd of er sprake is van ophoping van gifstoffen in uw lichaam? Laat het ons weten… u ontvangt van ons per mail een vragenlijst.
Er zijn 50 vragen om een beeld te krijgen van de hoeveelheid gifstoffen in uw lichaam.

Klik hier meer informatie over deze milde Detoxkuur en ontdek of de Detoxkuur iets voor u is.

Prijs: € 139,95 (kit + intake + begeleiding tijdens deze 11 dagen)

 

Laviesage Nutricosmetics

Ons motto is: schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk en daarom hebben wij gekozen om ons nog meer te verdiepen in de binnenkant én de buitenkant van ons lichaam. Wij zien nl. elke dag verschillende huidtypes voorbij komen en echt iedereen heeft een verschillende huid.
Nu kan een huid vaak verbeterd worden. Wij kunnen uiteraard huidverbeterende behandelingen geven, maar we hebben gemerkt dat er nog een beter resultaat wordt gekregen als de voeding wordt aangepast of tekorten worden aangevuld d.m.v. supplementen. Op deze manier kunt u uw huid goede bouwstoffen geven die de huid van binnenuit naar een hoger niveau brengen.

Om precies te weten welke supplementen voor u het beste zijn organiseren wij speciale scan dagen.
Tijdens deze scan/adviesdagen is Nancy van Laviesage aanwezig om voor u een huidanalyse te maken op basis van een huidscan (soort echo) en ontvangt u een persoonlijk optimaal huidadvies.
Deze scan wordt gedaan op de huid van uw bovenarm met behulp van speciale ultra-soon apparatuur (soort echo) waarmee uw huidconditie van binnen bekeken kan worden.
Waardevolle informatie als u uw huid echt wilt verbeteren en gezond wil houden!
Wilt u graag huidverbetering en uw huid in topconditie? En wilt u de samenwerking met ons aangaan? Dat kan!

Meld u dan aan via het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op om een tijdstip voor de afspraak in te plannen en u ontvangt van ons een consultatieformulier.
Wij vragen u om dit formulier thuis in te vullen en mee te nemen naar uw afspraak.

Het bespreken van het formulier, het maken van een huidanalyse en het samenstellen van een huidadvies duurt in totaal 35 minuten.
Kosten hiervoor zijn € 15,00