Nr. 2 Beautysalon van Nederland

Nr. 2 beautysalon van Nederland

In mei 2016 werden wij genomineerd voor Beautysalon top 100. De Beautysalon Top 100 is de verkiezing waarbij iedereen zijn of haar favoriete beautysalon in het zonnetje kan zetten.
Er zijn twee lijsten: de Top 100 met personeel en de Top 100 zonder personeel en in beide lijsten werd er gestreden om een Beautymarketing Award te winnen + de titel Populairste salon van Nederland.
Het was aan ons om iedereen zoveel mogelijk te motiveren om op ons te stemmen.
Echt GEWELDIG hoe er massaal meegeleefd en meegedacht werd!! Eigenlijk kunnen we niet onder woorden brengen hoe blij we ervan geworden zijn.

Na de stemronde, die eindigde op 15 augustus 2016 is de top 10 van beide lijsten nog door een jury onder de loep genomen.
De titel meest populaire beautysalon van Nederland werd op basis van het aantal stemmen bepaald.
Na ons maanden ingezet te hebben om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, zijn wij super trots dat we een mooie 2e plaats hebben behaald met maar liefst 1656 stemmen!

Op 28 augustus was het dan eindelijk zover.. iedereen kon de uitreiking meemaken in eigen huiskamer, nl tijdens de uitzending van het RTL4 programma “Life is Beautiful”.
Wat een fantastische ervaring! Het versterkt ons teamgevoel en we zijn trots dat we hebben kunnen laten zien waar onze salon voor staat.
“Wij vinden het nl heel belangrijk dat mensen de warmte en rust die we uitstralen en de passie voor ons vak om goede resultaten te behalen al voelen als ze onze salon binnenkomen en onze website of Facebook pagina bezoeken. Woorden die bij onze salon horen zijn: laagdrempeligheid, ontspanning, sfeer, resultaat, rust en het even iets kunnen delen als daar behoefte aan is”.

pizap.com14721275218501           IMG_8700