Na diverse vakopleidingen met succes afgerond te hebben ben ik op 17 september 1995 met mijn studio gestart. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

Met heel veel passie en liefde geef ik huidverbeterende behandelingen. Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk, zodat iedereen die mijn studio bezoekt een warm gevoel krijgt, dat er aandacht is voor de huidwensen en dat men zich heerlijk kan ontspannen. Hierbij past ook een goede samenwerking tussen de klant en mij, zodat we samen het meest optimale resultaat qua huidverbetering kunnen bereiken.

Natuurlijk is het fijn om aandacht te geven, maar het mooie is dat ik ontdekt heb dat het mezelf ook goed doet, ik word namelijk elke dag blij om te kunnen werken. Het is prachtig om dichtbij de mensen te mogen komen, het vertrouwen te krijgen; dan voel ik me gelukkig. ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’ is een spreuk die echt bij mij past.

Graag verwelkom ik je in mijn sfeervolle studio, waar je terecht kunt voor een huidanalyse, huidverbeterende gezichtsbehandelingen, product-advies, het volgen van een Detox-vastenkuur en NEI-therapie.  Mijn studio is een plek waar huidverbetering, schoonheid en ontspanning samenkomen en waar je tevens fysieke, emotionele, mentale en energetische balans kunt vinden.

Woorden die bij Huidverzorgingsstudio Jacqueline horen zijn: resultaat, kwaliteit, vakkundigheid, gezondheid, laagdrempeligheid, ontspanning, warmte, sfeer, rust, balans, en het even iets kunnen delen als daar behoefte aan is.

Ik verheug me erop om je in de stoel te hebben.

Warme groet,
Jacqueline