Over ons

Welkom bij Huidverzorgingsstudio Jacqueline

We verwelkomen je graag in onze sfeervolle studio, waar je terecht kunt voor een huidanalyse, huidverbeterende – en huidverzorgende behandelingen, product-advies en het volgen van een Detox-vastenkuur. Onze studio is een plek waar huidverbetering, schoonheid en ontspanning samenkomen!

Speciale voorwaarde i.v.m. Corona:

  • Mocht je last hebben van één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38 ℃) verzoeken we je om de afspraak zo snel mogelijk te annuleren.
  • Draag een mondkapje als je de salon binnenkomt. Deze mag natuurlijk af zodra je in de behandelstoel hebt plaatsgenomen.
  • We willen je vragen om zelf een schone (grote) handdoek mee te nemen naar de salon. Wil je lekker toegedekt worden met een dekentje? Neem deze dan ook even mee.

Woorden die bij onze studio horen zijn: resultaat, kwaliteit, vakkundigheid, gezondheid, laagdrempeligheid, ontspanning, warmte, sfeer, rust en het even iets kunnen delen als daar behoefte aan is.

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie anbos-logo-L – Medica World Aesthetic B.V.. Hiermee laten we zien dat we in het bezit zijn van vakdiploma’s, werken volgens hygiënische richtlijnen en we blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
De specialisatie Acne hebben we laten registeren bij de ANBOS, zodat het mogelijk is om voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar in aanmerking te komen.

team-website kopie
J-cover2

Jacqueline Korterink - Bloemhof

Na diverse vakopleidingen met succes afgerond te hebben is Jacqueline op 17 september 1995 met haar studio gestart. Ze beschikt over de vakdiploma’s Schoonheidsverzorging, Manicure, Visagie, Acne Specialisatie en over het certificaat Detox Coach.

Jacqueline: “Met heel veel passie en liefde geef ik huidverbeterende behandelingen. Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk, zodat iedereen die onze studio bezoekt een warm gevoel krijgt, dat er aandacht is voor de huidwensen en dat men zich heerlijk kan ontspannen. Hierbij past ook een goede samenwerking tussen de klant en mij, zodat we samen het meest optimale resultaat qua huidverbetering kunnen bereiken.
Natuurlijk is het fijn om aandacht te geven, maar het mooie is dat ik ontdekt heb dat het mezelf ook goed doet, ik word namelijk elke dag blij om te kunnen werken. Het is prachtig om dichtbij de mensen te mogen komen, het vertrouwen te krijgen; dan voel ik me gelukkig. ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’ is een spreuk die echt bij mij past”.

Jacqueline is aanwezig op:

Maandag 09.00-12.15 uur 13.15-17.00 uur
Dinsdag 09.00-12.00 uur 13.15-17.00 uur 18.30-20.30 uur
Vrijdag 8.00-12.15 uur 13.15-16.30 uur
Zaterdag 1x in de 2 weken 8.30-12.00 uur

 

Jorien1-2

Jorien Stam - Wiechers

Jorien is vanaf december 2019 werkzaam bij Huidverzorgingsstudio Jacqueline. Ze was al een bekend gezicht voor de salon, want ze heeft 12 jaar bij Medex gewerkt. In 2013 is Jorien met veel enthousiasme begonnen aan de opleiding Schoonheidsverzorging en in 2015 heeft ze dan ook haar diploma in ontvangst mogen nemen.

Jorien; “Liefde voor het mooiste vak & dát mogen delen is wat mij blij maakt. De behandelingen in de salon uitvoeren en samen het beste resultaat behalen of juist voor pure ontspanning, dát geeft mij een goed gevoel”!

Jorien is aanwezig op:

Woensdag 9.00-12.15 uur 13.00-17.00 uur 18.00-20.30 uur
Donderdag 13.00-17.15 uur
Zaterdag 1x in de 4 weken (oneven week) 9.00-12.15 uur 13.00-15.00 uur