Over ons

Welkom bij Huidverzorgingsstudio Jacqueline

Graag verwelkom ik je in mijn sfeervolle studio, waar je terecht kunt voor een huidanalyse, huidverbeterende gezichtsbehandelingen, product-advies en het volgen van een Detox-vastenkuur. De studio is een plek waar huidverbetering, schoonheid en ontspanning samenkomen!

Woorden die bij Huidverzorgingsstudio Jacqueline horen zijn: resultaat, kwaliteit, vakkundigheid, gezondheid, laagdrempeligheid, ontspanning, warmte, sfeer, rust en het even iets kunnen delen als daar behoefte aan is.

De studio is aangesloten bij de brancheorganisatie anbos-logo-L – Medica World Aesthetic B.V.. Hiermee laat ik zien dat ik in het bezit ben van vakdiploma’s, werk volgens hygiënische richtlijnen en op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen.
De specialisatie Acne is geregistreerd bij de ANBOS, zodat de acnebehandeling vergoed kan worden door jouw zorgverzekeraar.

Reclame2

Jacqueline: “Na diverse vakopleidingen met succes afgerond te hebben ben ik op 17 september 1995 met mijn studio gestart. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

Met heel veel passie en liefde geef ik huidverbeterende behandelingen. Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk, zodat iedereen die onze studio bezoekt een warm gevoel krijgt, dat er aandacht is voor de huidwensen en dat men zich heerlijk kan ontspannen. Hierbij past ook een goede samenwerking tussen de klant en mij, zodat we samen het meest optimale resultaat qua huidverbetering kunnen bereiken.
Natuurlijk is het fijn om aandacht te geven, maar het mooie is dat ik ontdekt heb dat het mezelf ook goed doet, ik word namelijk elke dag blij om te kunnen werken. Het is prachtig om dichtbij de mensen te mogen komen, het vertrouwen te krijgen; dan voel ik me gelukkig. ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’ is een spreuk die echt bij mij past.”