Innerwave Powergoodies (supplementen)

EQology Omega 3 Olie en Vitamine K2/D3

 

“Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk”

Wie droomt er nu niet van een stralende huid? Goed zorgen voor je huid betekent aandacht schenken aan je uiterlijke verzorging maar óók aan je binnenkant. Wat je eet en hoe je leeft, bepaalt voor een groot deel hoe je eruitziet. Een goede spijsvertering is dus niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar ook van belang voor je huid.

Onze huid heeft geen mond en ook geen verteringssysteem. Niet alle voeding gaat rechtstreeks naar de huid. Zelfs wanneer je altijd gezond eet, ontvangt je huid wat overblijft: kruimels. Dankzij voedingssupplementen compenseer je tekorten in je voeding en krijgt de huid de noodzakelijke bouwstoffen. Zo houd je jouw huid gezond en stralend.

De voedingssupplementen van Innerwave, die verkrijgbaar zijn in de salon, kunnen je helpen om je dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen, vitaminen en mineralen op een gezond peil te houden. Deze supplementen zijn 100% natuurlijk, dat betekent vrij van gluten, gist, ei, melk, noten, soja, schaaldieren, conserveringsmiddelen, synthetische kleur- en smaakstoffen, kruiden, zoetstoffen en suikers.

De voedingssupplementen van Eqology worden ontwikkelt op basis van natuurlijke ingrediënten en de unieke kracht van de natuur. Het bedrijf, het merk en de producten vinden hun oorsprong in de ongerepte Noorse natuur: de fjorden, de bergen en de oceaan. Deze zuiverheid vindt je terug in alles wat ze doen.

Producten

Powergoodies