Geesje

Heerlijke salon om te genieten van behandelingen en adviezen en daarbij ben je altijd vrolijk, spontaan en oprecht geïnteresseerd.

Rolanda

Ik kom graag bij jou om de behandeling te ontvangen. Je bent erg belangstellend, goed in je werk, voelt vertrouwd om bij jou te komen en mijn ‘dingen’ met jou te delen, gewoon een mooi, fijn persoon. En je salon is erg mooi!! Fijn om te liggen, straalt rust uit.

Tevreden klant

Jacqueline, ik vind jou een prachtvrouw, enthousiast, warm met oprechte interesse en betrokkenheid met hetgeen waar je mee bezig bent en de persoon die je behandelt, mij dus 😊. Je straalt passie uit en bent zeer deskundig. Jouw salon sluit hierbij perfect aan.

Roelie

Je verstaat je vak en weet waar je over praat. Het enthousiasme waar je dat mee doet is erg plezierig. Ga zo door!

Gerlien

Een salon waar ik met veel plezier heen ga. Uitkijkend naar weer een uurtje ontspanning voor mezelf. Eventjes niks aan mijn hoofd. Een onwijs fijne plek! Jij als persoon bent lieve, zorgzame vrouw met veel passie voor het vak. Kunnen soms hele gesprekken zijn maar ook momenten om even niks te zeggen en beide is goed. Dankjewel hiervoor.

Alie

Je salon heeft een prettige uitstraling. Mooi ingericht. Het voelt fijn om er te zijn.  Ja, en jij. Een mensenmens. Altijd oog voor degene die voor je staat. Staat open voor de ander en voelt precies aan wat de ander nodig heeft. Een luisterend oor of gewoon even stil zijn.

Annie

Jacqueline, ik vindt je echt een professional. Je doet je werkt met zoveel passie. Je straalt rust uit. Je weet wat je doet. Geeft mooie adviezen waar ik altijd wat mee kan.

Aaltje

Een gezichtsbehandeling ervaar ik als lekker ontspannen en genieten! Heb goed advies gekregen over welke producten van Medex bij mijn huid passen en tips hoe ik alles het beste kan gebruiken. Super bedankt Jacqueline

Janny

Geluk bestaat niet alleen maar uit mijlpalen, maar vooral uit momenten. Sinds een paar jaar kom ik nu bij Jacqueline en vanaf het eerste moment voelde ik mij daar op mijn gemak. Behandelingen met zorg en aandacht, fijne gesprekken, echt een ‘genietmoment’ voor mijzelf.

Cécile

Ruim 20 jaar nu ben ik een tevreden klant bij Jacqueline. Zelfs nu ik in Zwolle woon rij ik maar al te graag naar Staphorst voor weer een ‘mij’ momentje. Wat een genot bij haar in de stoel te mogen liggen. Ik geniet van haar rust, haar oprechte interesse in de persoonlijke gesprekken en haar enthousiasme voor het vak. Ik vertrouw volledig op haar ervaring want Jacqueline kijkt precies naar wat mijn huid op dat moment nodig heeft, met altijd weer een prachtig resultaat. Het mooie aan Jacqueline is dat ze zich blijft door ontwikkelen op nieuwe dingen en ze biedt niet alleen een standaard behandeling aan. Ook haar adviezen over de producten van Medex en de werking op mijn huid zijn top! Ik hoop nog vaak bij Jacqueline in de stoel te mogen liggen, het is voor mij echt een rustpunt in de hectiek van alledag.

Gea

Jacqueline ik vind jou een vakvrouw met een groot hart voor je onderneming en je vak. Gedreven, gepassioneerd en met liefde verzorg  je alles in en om de salon voor je klanten. Moeilijke keuze voor je kiezen gehad. Dapper besluiten genomen. En weer door! Er weer voor gaan en er weer energie van krijgen. Top! Je salon is altijd keurig. En ik voel mij altijd welkom. Je hartelijke ontvangst en fijne behandelingen. Hoop ik dat je nog lang mijn huid mag voorzien van fijne behandelingen en producten. Ik ben een zeer tevreden klant.

Annekie

Ik kom al jaren in deze salon. Voel me heerlijk ontspannen en de behandelingen zijn top. Jacqueline is een echte professional met een hart van goud.

Ineke

Uit de grond van je hart groeit altijd iets moois ❣

Tijdens een bezoek aan de salon wordt niet alleen mijn huid verwend maar wordt ook mijn hart aangeraakt! Dat is nl hoe het in de salon werkt: uit de grond van het hart, dus groeit er bij elk bezoek iets moois.

Aaltje

Heerlijk! Net weer een gezichtsbehandeling gehad met de fijne producten van Medex; pure verwennerij!

Met haar vakkennis en adviezen voor je huid, tips voor voeding en levensstijl, welke bijdragen aan een mooie, gezonde huid, is Jacqueline een ware professional!

Roelie

Jacqueline gaat met haar tijd mee in de behandelingen, ben er bijna 28 jaar en het is voor mij nog steeds mijn verwenmoment. Jacqueline haar ervaring en het grote plezier waarmee ze haar werk uitoefent ervaar ik als zeer prettig. Ze vertelt hoe het met je huid is gesteld en hoe je de producten (anders) kunt gebruiken.